Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека населення, підготовка до зими, організація освітнього процесу – питання, які перебувають на контролі у керівництва району

Дата: 21.07.2022 08:29
Кількість переглядів: 120

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела низку робочих нарад, під час яких обговорили стан реалізації заходів з метою посилення безпеки населення у період воєнного стану.

Першочергову увагу керівник району звернула на необхідність посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо суворого дотримання правил комендантської години та реагування на сигнали тривоги. 

-  Вкотре наголошую: сигнали тривоги, які періодично лунають у населених пунктах району, це не гра і не тренування. Це застереження, яке покликане врятувати ваше життя. Наша ППО робить все можливе, аби захистити міста і села України від божевільних вчинків російських окупантів, але підступність ворога і його антигуманні вчинки вражають увесь світ, тому ми повинні бути завжди на сторожі, - наголосила Людмила Мерзлюк під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів адміністрації.

Начальник РВА підкреслила, що на території району на період воєнного стану діє заборона на використання повітряного простору цивільною авіацією, зокрема, й комерційними та приватними квадрокоптерами, агродронами. 

Окрім того, Людмила Мерзлюк  наголосила, що ключовими питаннями сьогодення є  належна підготовка закладів освіти району до нового навчального року і відпрацювання всіх гострих моментів з метою  забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району.
Зважаючи на важливість зазначених питань, керівництвом району було прийняте рішення щодо обговорення їх на робочій зустрічі з головами громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора