Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови районної ради з нагоди Дня Прапора України

Дата: 23.08.2022 06:00
Кількість переглядів: 142

Дорогі земляки!

23 серпня ми вшановуємо наші національні святині:  Прапор, Герб та Гімн України.

Блакитні й золоті, сині та жовті барви сяяли ще на державних символах великих князів київських і короля Данила. На хоругвах Славного Війська Запорозького!

Під нашим прапором народ повстав на захист своїх прав під час Революції Гідності. Під жовто-блакитним стягом зібрались тисячі українців на майдані, щоб відстояти Європейський курс нашої України.

Сьогодні під цим прапором у важких виснажливих боях українське військо здобуває мир на нашій землі. Воно сильне своїм патріотичним духом. Мужність, героїзм та бойове братерство наші воїни демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті.

Ніщо більшою мірою так не символізує мир та спокій, ніж блакитна вись та жовте поле.

Так само, як наші воїни встановлюють прапор над звільненими містами та селами, ми всі разом спільною працею зобов’язані підняти прапор Перемоги над подоланням корупції, безробіття та бідності.

Ми остаточно й безповоротно відбулися як нація, як український народ. Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг миру,  волі, єдності та могутності Українського народу.

Зичу всім вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні.

Молимося за Україну, за наших воїнів, за перемогу правди й справедливий мир. Вічна пам'ять кожному патріоту, хто загинув за незалежність України.

Слава Україні! Героям слава!                                              

З повагою,

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора