Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 15.07.2022 09:14
Кількість переглядів: 138

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району! Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Вчора  ракетні удари влучили по  центру Вінниці, Миколаєва. Є поранені та загиблі, серед них – діти. 
Країна бореться. Сьогодні тисячі українців працюють та роблять все можливе для підтримки військових, для допомоги постраждалим. Жителі Білоцерківського району також не стоять осторонь, мають активну громадянську позицію, високу патріотичну свідомість та всіляко допомагають ЗСУ і сприяють забезпеченню обороноздатності держави. 
Сьогодні, у ДЕНЬ МИРОТВОРЦЯ  щиро дякуємо нашим бійцям за мужність і звитягу. Зичимо нашим воїнам  миру, щастя, добра та благополуччя! Вічна пам’ять українським солдатам і офіцерам, які віддали життя за мир та спокій!  
Ми разом робимо все можливе, щоб на українській землі не залишилося жодного окупанта і диверсанта!  Ми боремося з усіх сил. Перемога, як і правда, за нами! 
Знову і знову хочу звернутися до вас. Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте  про свою безпеку. Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години.
Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.
Бережіть себе. Усе буде Україна!Слава Україні! 
Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора