Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Головне питання сьогодення – забезпечення належної безпеки населення

Дата: 08.07.2022 09:09
Кількість переглядів: 154

На цьому наголосив начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба під час наради з головами громад Білоцерківського району.

Участь у нараді взяли заступники начальника обласної військової адміністрації, очільники структурних підрозділів КОВА, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, керівники оборонної, правоохоронної, силової і контролюючих структур району.

Олексій Кулеба, відкриваючи засідання, зазначив, що і сьогодні, на 133-й день від початку повномасштабного військового вторгнення рф в Україну, безпекове питання залишається першочерговим. 

Саме в цьому напрямку вже було багато зроблено, але ще не менше необхідно зробити.

Начальник Київської обласної військової адміністрації заслухав звіти представників силового блоку, дав окремі доручення з метою посилення безпекової ситуації в регіоні та підкреслив необхідність суворого дотримання населенням вимог правового режиму воєнного часу та комендантської години. 

Також відповідальні особи довели до відома учасників наради інформацію щодо виконання районного і місцевих бюджетів, поводження з відходами,  організованої підготовки закладів освіти до нового навчального року, функціонування об’єктів цивільного захисту на території району тощо. 

Про стан соціально-економічного розвитку району в умовах воєнного часу доповіла начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.

На завершення наради відбувся змістовний діалог між начальником Київської обласної військової адміністрації  і головами територіальних громад щодо проблемних питань, які існують на місцях і вирішення яких потребує втручання або ж допомоги з боку обласного керівництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора