Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Київщина має значний економічний потенціал, - Олексій Кулеба

Дата: 08.07.2022 09:04
Кількість переглядів: 162

7 липня начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба здійснив робочу поїздку регіоном. 

Під час зустрічі з начальником Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилою Мерзлюк та головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським керівник області обговорив поточну ситуацію в районі та нагальні проблеми, які потребують вирішення.

Потому начальник Київської обласної військової адміністрації відвідав кілька підприємств та установ регіону, ознайомився з режимом їхньої роботи у період воєнного стану.

Зокрема, Олексій Кулеба побував на одному з провідних мясопереробних підприємств, поспілкувався з її керівництвом та працівниками, побував у технологічних цехах, оглянув умови зберігання сировини та продукції.

Керівник області відзначив високий рівень організації виробництва на підприємстві та висловив сподівання, що після закінчення війни його потужності будуть значно розширені.

Також Олексій Кулеба ознайомився з умовами роботи одного з релокованих підприємств, яке у квітні поточного року вимушене було здійснити переїзд через  активні військові дії на територіях, де воно було розташоване. 

Керівники підприємства, ознайомлюючи начальника обласної військової адміністрації із асортиментом продукції та процесом її виготовлення, підкреслили, що обрали регіон через розвинену інфраструктуру, широкі можливості на ринку трудових ресурсів та гідні перспективи, які уможливлюють подальше закріплення та розширення виробництва.

Олексій Кулеба підтримав можливість такого розвитку подій та наголосив, що  регіон має значний економічний потенціал, тому готовий надати прихисток кожному підприємству.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора