Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували поліцейських Білоцерківщини

Дата: 04.07.2022 13:39
Кількість переглядів: 287

4 липня у нашій державі відзначається День Національної поліції України – професійне свято тих, хто присвятив своє життя протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і правопорядку.

 

Участь у зібранні взяли керівники району – голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, голови громад.

Розпочалися урочистості  з виступу начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайла Пелеха, який подякував особовому складу управління за  добросовісну службу, ефективну роботу, віддане виконання  службових обов'язків із  забезпечення публічного порядку та безпеки жителів нашого регіону. 
Хвилиною мовчання поліцейські Білоцерківщини вшанували пам'ять колег, які поклали свої життя на захист свого народу – лейтенанта поліції Андрія Яцуру та старшого сержанта поліції Михайла Корнієнка та висловили сподівання, що їхня самовідданна служба і надалі буде знаходити розуміння та підтримку у суспільстві.
 

У своїх виступах голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський наголосили на вагомій ролі працівників поліції у забезпеченні охорони життя та спокою громадян.

 

Василь Васильович подякував працівникам поліції за службу, вірність присязі та відданість Українському народові.

- Саме ви у ці важкі дні стоїте поруч з нами, як підтримка і допомога, саме ви поруч із ЗСУ боретеся із окупантом, саме ви рятуєте людей, саме ви на рівні з кожним українцем захищаєте права і свободи рідної країни. - підкреслив голова ради.

Василь Зеленський побажав  усім  Миру, міцного здоров'я, добра, злагоди, невичерпної життєвої енергії та благополуччя.

 

За сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативу, наполегливість у роботі, високий професіоналізм та з нагоди відзначення 7-ї річниці Національної поліції  керівники району та громад нагородили кращих поліцейських  Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області почесними грамотами та подяками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора