Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У центрі уваги – належна підготовка до нового навчального року та опалювального сезону

Дата: 30.06.2022 08:27
Кількість переглядів: 167

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів, під час якої розглянули оперативну ситуацію в районі та стан виконання окремих доручень. У роботі наради взяв участь голова районної ради Василь Зеленський.

Зокрема,  керівник району заслухала звіт начальника відділу освіти Ірини Долматової щодо завершення освітнього процесу у школах Білоцерківщини та організації підготовки до нового навчального року.

Особливий акцент було зроблено на роботі комісій, створених у громадах з метою обстеження будівель і споруд, придатних для використання у якості укриття для учнів та вихованців і працівників закладів освіти.

Ще одне питання, яке розглянули учасники наради, стосувалося виконання протокольного доручення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації щодо створення районного    оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року. 

Як доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та екології адміністрації Михайло Пасєка, районний та місцеві штаби у громадах було створено. Вони розпочали свою роботу з метою вивчення проблемних питань та визначення можливих шляхів їх вирішення задля належної діяльності всіх об’єктів господарської, соціальної, культурної та освітньої сфери району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора