Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови районної ради Василя Зеленського до жителів Білоцерківського району

Дата: 27.05.2022 08:54
Кількість переглядів: 146

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Над громадами нашого району – мирне  небо, яке нагадує нам про головні цінності у цьому світі – мир, життя, радість… І ми дякуємо нашим захисникам, що учні мали можливість, хоч і онлайн,  отримувати знання, завершити навчальний процес.

На вулиці вже на повну відчувається літо, пора відпочинку, канікул.   Але підступний ворог вкрав цього року у школярів свято останнього дзвоника, випускний бал, літній настрій  і спокій. Забрав у тисяч дітей  право бути щасливим на своїй землі, позбавив домівок і життя…

Завершувати навчальний процес доводиться  в складний період для України. Переконаний, що часи випробовувань стануть періодом ствердження української держави, етапом її переродження в нову, демократичну, європейську країну. Вірю, що вже скоро запанують мир та спокій на нашій землі.

Дорогі діти! Запам’ятайте цей день і щиро подякуйте своїм учителям за все, що вони зробили для вас за довгі роки навчання. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, де ви вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності.

Шановні випускники! Зичу вам успішно скласти випускні та вступні іспити, не помилитися у виборі професії, стати справжніми патріотами, гідними громадянами        незалежної України!

Щира вдячність вам, дорогі педагоги за Ваш нелегкий труд, який вимагає віддачі, душевних сил, значного напруження. Саме Ви виховуєте молодь у дусі патріотизму і любові до Батьківщини. І ті малюнки та вироби дітей, які стали оберегами для наших бійців на фронті, вселяють їм віру в перемогу-саме ваша заслуга.

Життя наше змінилося. Ми проводжаємо в останній путь наших захисників, приймаємо біженців, допомагаємо військовим, співчуваємо рідним і близьким мирних громадян, яких забрала війна. І це все випало на ваші  долі.

Звертаюся до всіх жителів Білоцерківщини з проханням не нехтувати правилами безпеки. Почувши сигнали повітряної тривоги, переходьте в укриття, або залишайтеся у надійних місцях, сховищах, своїх домівках, дотримуючись правила «двох стін».

Пам’ятайте: повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України або є підтвердження запуску тактичних/балістичних ракет. Тому ігнорувати застереженнями не варто. Кожен звук сирени попереджає вас про потенційну небезпеку.

Обов’язковим є і дотримання вимог комендантської години, заборона фіксувати та оприлюднювати відео і фото, на яких демонструються місця дислокації ЗСУ, блокпости, факти влучання ворожих снарядів в будь-які об'єкти інфраструктури, відвідувати ліси та лісові насадження, виходити на плавзасобах на водойми.

Залишається високою і мінна небезпека. Особливо під час відвідування деокупованих територій. Після повернення громадяни часто знаходять там нездетоновані вибухонебезпечні предмети або мінні пастки. Саме тому закликаю не нехтувати застереженнями, при виявленні підозрілих предметів негайно повідомляти рятувальників або поліцію.

Дбайте про власну безпеку та безпеку своїх рідних!

Ми щодня ближче до Перемоги. Ми згуртовані і сильні. Працюємо далі, в ім’я України. З нами Бог і правда. Слава Україні!

З повагою та шаною

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора