Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови районної ради Василя Зеленського з Днем Героїв України

Дата: 23.05.2022 08:10
Кількість переглядів: 127

Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з Днем Героїв в Україні – днем вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся й зараз виборює нашу свободу.

День Героїв, це день величі духу українських вояків, простих людей – борців за волю України. Цього дня ми вшановуємо пам'ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції, Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та сучасних часів відродження української державності.

Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших земляків, які щодня гинуть у  війні з російськими окупантами.

Буча, Гостомель, Ірпінь, Бородянка – наші міста-герої, в яких живуть наші люди-герої. Відомі вже на весь світ жахливими злочинами, які скоїли там російські окупанти. А що чекає нас попереду, коли дізнаємось про інші, ще не звільнені до кінця українські міста, як, наприклад, МАРІУПОЛЬ? Всі, хто вистояв страшний час окупації, всі хто, нажаль, залишився там навіки – ми ніколи не пробачимо росії цей військовий злочин і ніколи не забудемо.

Обов’язок кожного з нас — завжди пам’ятати про героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну.

Справою Честі для УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ має стати тепер виявлення і покарання російських убивць за їх злодіяння в Бучі та інших мирних містах України. Такі злочини не мають і ніколи не матимуть строку давності.

Бажаю всім вам Божого благословення. Тримайтеся. Перемога буде ЗА НАМИ! Слава Україні! Героям слава!

З повагою та шаною

Голова Білоцерківської  районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора