Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди дня Европи

Дата: 20.05.2022 10:39
Кількість переглядів: 136

ДОРОГІ ДРУЗІ!

Щиро вітаю Вас з Днем Європи, святом-символом!  Воно знаменує національний вибір українців. Що для нас Європа?  Це верховенство права. Єдність. Повага до людини.  Рівність та свобода для всіх. Такі цінності підтримує й Україна. Ми гучно проголосили це під час Революції Гідності. Цю позицію відстоюємо й сьогодні, виборюючи мир на нашій землі і вже вписали власну сторінку у розвиток та майбутнє європейської демократії. Саме зараз, в умовах війни, від європейських країн ми відчули неоціненну підтримку, тож попри воєнний стан та трагічні події в Україні, сьогодні День Європи   особливий.                                                                                

Саме зараз, українці разом з іншими європейськими народами демонструють свою єдність в утвердженні дружніх взаємовідносин, протягуючи руку допомоги один одному.

Разом ми подолаємо усі негаразди війни та випробування на шляху до нових перспектив розвитку об’єднаної Європи.

Впевнений, що наша держава і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностей та принципів притаманним ЄС, що гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Саме така політика і є запорукою демократичного розвитку України.

Тож прийміть мої вітання з нагоди Дня Європи в Україні!

Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця.

Від щирого серця зичу терпіння та рішучості на шляху до миру, перемоги,  яскравого Європейського майбутнього. Впевнений, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

 

З повагою та шаною голова Білоцерківської районної ради

Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора