Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

а засіданні 10-ої сесії Київської обласної ради депутати ухвалили ряд важливих рішень для регіону

Дата: 13.05.2022 07:48
Кількість переглядів: 144

12 травня, відбулося засідання 10-ої сесії Київської обласної ради, на якій ухвалили ряд важливих рішень для регіону, що функціонує в умовах воєнного стану. Депутати облради VIII скликання вперше від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зібралися в сесійній залі. Участь у засіданні також взяв голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк. 

??У своїй вступній промові Олександр Павлюк закликав депутатів відкинути всі політичні амбіції та діяти єдиним фронтом задля відбудови Київщини. 

??«З першого дня повномасштабної війни росії проти України весь світ побачив, наскільки мужні наші збройні сили та народ. Але це все завдячуючи спільній роботі від солдата до кожного громадянина України. Київщина показала таку ефективну взаємодію. Впевнений, працюючи разом ми зможемо зробити все, аби люди якнайшвидше повернулися до відремонтованих та відбудованих домівок. Під час прийняття рішень також потрібно враховувати, що ми досі живемо з постійною загрозою повернення бойових дій і на Київщину. Тому заходи, які ми проводимо, мають бути спрямовані і на оборону наших рубежів, щоб не допустити в подальшому захоплення наших міст та сіл», – зазначив очільник області. 

??У ході засідання депутати підтримали всі 16 питань порядку денного більшістю голосів. Зокрема, вони звернулися до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентських Асамблей ОБСЄ та НАТО, урядів та парламентів іноземних держав з метою визнати російську агресію геноцидом Українського народу.

??Депутати підтримали рішення щодо діяльності окремих комунальних підприємств та затвердження Обласної комплексної програми забезпечення правопорядку та публічної безпеки в Київській області на 2022-2024 роки «Безпечна Київщина».

??Своїм рішенням депутати також внесли зміни до Київської обласної цільової програми соціальної підтримки в Київській області учасників АТО, ООС та членів їх сімей, членів сімей загиблих учасників, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2021-2022 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора