Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Доземний уклін і щира подяка Вам, наші матері, за ласку, переживання і молитви, які допомагають нам у житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність

Дата: 06.05.2022 06:30
Кількість переглядів: 193

8 травня - ДЕНЬ МАТЕРІ. 

Василь Зеленський: Доземний уклін і щира подяка Вам, наші матері, за ласку, переживання і молитви, які допомагають нам у житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність.
 Історію століттями вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його мати. На жаль, багато матерів нашої країни зустрічають цей день зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.
Сьогодні сльози матерів гучніші за будь-які слова. Низький, доземний уклін і щира дяка Вам, любі матері, за те, що виховали своїх дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави!
Нехай у Вашому  житті  завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення Ваших дітей, нехай Ваші серця будуть зігріті їх любов’ю і турботою, нехай завжди у Вашому домі буде тепло, затишок, достаток і радість.
Хай завжди живе весна у  Ваших щасливих посмішках. Господнього благословення Вам і Вашим родинам!   МИРУ усім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора