Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Слава українським воїнам-піхотинцям! Слава Україні!

Дата: 06.05.2022 06:16
Кількість переглядів: 125

ВАСИЛЬ ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Шлю Вам, воїни-піхотинці, щирі вітання від себе особисто та усього депутатського корпусу! Саме ви першими стали на шляху ворога, відбиваєте його атаки та рішуче просуваєтесь назустріч небезпеці, виборюючи для нашої держави те, що належить їй по праву. І сьогодні, у день свого професійного свята, українська піхота продовжує впевнено виконувати складні завдання на лінії бойового зіткнення, дає гідну відсіч російському агресору, стримує його збройні провокації та підступні обстріли.
Щиро дякую особовому складу та ветеранам піхоти за сумлінне виконання конституційного обов'язку, стійкість і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!
Переконаний, що українські піхотинці й надалі надійно стоятимуть на захисті свободи і незалежності нашої держави. Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог в ім'я Вітчизни. Слава українським воїнам-піхотинцям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора