Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Миру і щастя вам, захисники кордонів України!

Дата: 29.04.2022 09:07
Кількість переглядів: 411

Фото без опису30 квітня  - День прикордонника України.

Шановні прикордонники!

Від імені депутатів Білоцерківської районної ради та від себе особисто щиросердечно вітаю вас із професійним святом – Днем прикордонника, святом мужніх та героїчних захисників української землі. Від перших днів російської військової агресії саме прикордонники першими дали відсіч окупантам, на жаль, зазнавши при цьому бойових втрат. Ми схиляємо голови перед полеглими героями і віддаємо належну шану живим.

Громадянське суспільство усвідомлюють те, що надійна охорона державного кордону залежить не лише від наявності сучасної зброї та техніки, а насамперед від людей, від усіх вас, вашої фаховості, готовності та рішучості захищати Батьківщину.

Переконаний: кордон завжди був, є і буде лицем нашої держави, а ви – її елітними представниками.

Кожного дня, кожної години, кожної миті ви демонструєте мужність і героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність і бойове братерство, віддаючи найдорожче – своє життя.

Ще раз прийміть найкращі вітання зі святом та побажання міцного здоров’я, благополуччя та успіхів на непростому службовому шляху на благо нашої держави. Дякую кожному з вас за вашу мужність, героїзм та самопожертву. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо очистити українську землю від російських загарбників. Миру і щастя вам, захисники кордонів України! Слава Україні!

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора