Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У зв'язку з війною, Білоцерківський виконавчий комітет прийняв рішення закрити кладовища на території Білоцерківської міської територіальної громади

Дата: 28.04.2022 15:48
Кількість переглядів: 137

У зв'язку з війною, Білоцерківський виконавчий комітет прийняв рішення закрити кладовища на території Білоцерківської міської територіальної громади.

З цього приводу напередодні Пасхи відбулась зустріч міського голови Геннадія Дикого з представниками Православних Церков міста, де було все обговорено і погоджено.

Для того, щоб не було масового скупчення людей, де можуть бути різні непорозуміння, тим більше, зловживання спиртного (на жаль ця не християнська традиція має місце), ми просимо усіх жителів міста віднестися до цього з розумінням.

Представники церков  підтримали таке рішення. Просимо віднестися до цього з розумінням та відповідальністю за безпеку власного життя. Ми усі мали можливість прибрати могилки наших рідних, а в ці поминальні дні кожен із вас може помолитись за упокій чи вдома, чи відвідати Храм де будуть завершуватися поминальні Богослужіння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора