Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Всі ми на різних позиціях стали єдиним військом

Дата: 28.04.2022 08:26
Кількість переглядів: 122

Василь Зеленський: Бажаю здоров`я, шановні депутати, шановні жителі громад.
Сьогодні 28 квітня. Вже третій місяць ворог продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої держави, продовжує атакувати з повітря. Та не полишає намір зламати наш опір навіть у ці святі дні. Але ми сильні, ми тримаємося, і ми вистоїмо! 
Уряд України вже розпочав обговорювати з партнерами план відновлення нашої країни, будівництво сучасної, високотехнологічної держави. Переконаний, зовсім скоро ми станемо повноправними членами Європейського Союзу. Заради цього варто боротися і перемагати!
На цю хвилину ситуація у громадах району контрольована. Дякуючи Збройним Силам України ми живемо і працюємо на мирній території. 
Продовжуємо робити все для прихисту тимчасово переміщених громадян, приймаємо та відправляємо гуманітарні вантажі, вирішуємо питання життєзабезпечення громад району.
Шановні депутати, переконаний, що ми з вами  відкинули  всі дискусії й нікому не потрібні політичні питання й демонструємо  нашу згуртованість і нашу відповідальність перед людьми, які нас обрали. І я вдячний за це вам.
Всі ми на різних позиціях стали єдиним військом. Хто боронить рідну землю у війську, хто, не вагаючись, увійшов до складу територіальної оборони, хто став добровольцем, не чекаючи якихось статусів та зарплат. Частина колег працює на трудовому фронтів. Багато хто став волонтером і, організувавшись, зумів собою замінити сили логістики з гуманітарних та цивільних вантажів.  Це наша армія, це наша країна, це завдання кожного із нас – боронити нашу землю. 
Ці 64 дні назавжди змінили нас, змінили нашу державу та весь світ. Ми довели, що в нас немає нічого спільного з російськими варварами, які атакують сусідні держави, руйнують міста та вбивають мирних людей. Усі побачили, що українці — це волелюбний, гордий народ, який є частиною народів об’єднаної Європи.
Однак, безпекова ситуація  напружена, тому прошу у разі повітряних тривог перебувати в укриттях.
Нагадую, що комендантська година триває з 22.00 години вечора до 5.00 години ранку. У цей час знаходимося обов’язково вдома! 
Наближаються поминальні дні. Закликаю громадян не створювати скупчення на кладовищах, тому що у ворога, як ми бачимо, немає нічого святого.
Віримо у ЗСУ! Працюємо, наближаємо перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора