Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Напередодні світлого свята Воскресіння Христового прагну привітати всіх вас із Пасхою Господньою!

Дата: 22.04.2022 09:05
Кількість переглядів: 124

Дорогі друзі!

Напередодні світлого   свята  Воскресіння Христового прагну привітати всіх вас із Пасхою Господньою.  Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань. Нехай у кожній українській оселі панують мир, злагода та благополуччя.

 

Для кожного з нас це особливе свято, адже віра й надія стали нашою міцною опорою в боротьбі за майбутнє країни.  У цей світлий день щиро бажаю нашим воїнам, що на передовій, їхнім сім’ям, вимушено переселеним особам і мешканцям окупованих територій, полоненим і в’язням сумління, молодим і старшим, здоровим і немічним – кожному з вас бажаю радості життя. Зичу щонайкращих земних щедрот, міцного  здоров'я, душевного спокою, і добробуту.

Щиро дякую жителям Білоцерківського району за терпіння, згуртованість, розуміння, допомогу яку ви щодня надаєте.

Хай Божа Благодать освітить вашу оселю, додасть життєвого оптимізму і наповнить Ваше серце чистою Великодньою радістю.

Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, усій українській нації. Це найкращий час для переосмислення, прощення, порозуміння.

Переконаний – ніщо не може будуватися на насильстві, неправді, заздрощах, лукавстві, приниженні одних людей іншими.

Ми маємо повернути в наше життя гідність, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Спасителя, нашої віри в неминучу перемогу добра над злом.

Забудьмо сьогодні всі непорозуміння та чвари, все темне та зле, щоб завтра почати новий день зі світлим серцем і чистим сумлінням.

Обіймаю вас батьківською любов’ю і щиро бажаю вам благословенних Великодніх свят, смачного свяченого яйця та світлої пасхальної радості!

Пасхальні дні — це час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто загинув, захищаючи нашу країну, залишивши нам свою любов і життєвий досвід. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

 

Христос воскрес!

 

    З повагою та шаною

    Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора