Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Війна з росією триває вже 57 днів

Дата: 21.04.2022 07:58
Кількість переглядів: 127

Фото без описуВасиль Зеленський: Війна з росією триває вже 57 днів. І кожен із цих днів був наповнений боротьбою та нашою вірою у перемогу.

Сьогодні – Чистий четвер. Ми на порозі великого свята – Великодня. Через війну ми з вами відзначатимемо ці свято не так, як завжди.

Наголошую, що з метою дотримання безпеки, усі обряди варто здійснювати без масового скупчення людей, з дотриманням встановленої комендантської години та сигналів повітряної тривоги.

Проте, ми переконані, що навіть війна не порушить нашу стійку віру. Адже Бог з нами. І тим, хто щиро вірить, Він обов’язково допоможе.

Нехай в цей особливий день стануть чистими помисли і душа, серце і мрії, вода і небо, віра і надія. Бажаю миру в серці і душі. Миру нашій країні!

У громадах Білоцерківського району ситуація стабільна. Повітряні тривоги, ніч минула без обстрілів. Збройні Сили України виконують поставлені завдання. Зупиняють агресора. На превеликий жаль, ми несемо втрати.

Щоранку о 9.00 в Україні проводиться загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам’яті усіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні. Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну!

Білоцерківський район працює в режимі воєнного стану. Органи місцевого самоврядування виконують поставленні завдання.

Жителі району долучилися до складу добровільних формувань цивільного захист для проведення допоміжних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в населених пунктах, які найбільше постраждали під час проведення воєнних дій, пов’язаних із збройною агресією російської федерації проти України, а саме: в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших, щоб якнайшвидше відновити та налагодити мирне життя і мешканці мали змогу повертатися до власних домівок.

Майбутнє нашого краю залежить від кожного з нас, турботи про район, бажання зробити його сильним. Спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети.

Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу.

Я щиро дякую всім, хто сьогодні зупиняє агресора, сіє хліб, працює у тваринництві, вчить дітей, лікує хворих,  організовує роботу  великого механізму підприємств . Нехай свята земля, на якій ми працюємо, дарує лише МИР І ПЕРЕМОГУ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора