Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Мінкультури запрошує вірян приєднатися дистанційно до Великодніх служб

Дата: 20.04.2022 08:03
Кількість переглядів: 114

Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа.

Великдень – це головна подія церковного року для всіх християн, незалежно від дати святкування. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом. Мир обов’язково прийде на нашу землю. Задля перемоги України ми, українці, повинні зберегти силу духу та мудрість. Нехай наша віра в краще тільки міцніє.

Міністерство культури та інформаційної політики України та Державна служба з етнополітики та свободи совісті нагадують про важливість дотримання обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години у вашому регіоні ? це важливо для безпеки! Запрошуємо вірян приєднатися дистанційно з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн.

У суботу, 23 квітня, о 23:30 в національному марафоні єдиних новин #UAразом та на суспільному телеканалі UA:КУЛЬТУРА розпочнеться пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України. 

 24 квітня з 7:30 до 11:30 національний марафон єдиних новин #UAразом та суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА? транслюватиме богослужіння Української Греко-Католицької Церкви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора