Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА!!! керівництво Білоцерківської районної військової адміністрації доводить до відома населення району

Дата: 20.04.2022 07:58
Кількість переглядів: 1610

На виконання розпорядження Командування Сухопутних військ Збройних Сил України від 17.04.2022 №116/1/6161 та наказу Київської обласної військової адміністрації від 18 квітня 2022 року №36, в рамках виконання вимог правового режиму воєнного стану, керівництво Білоцерківської районної військової адміністрації доводить до відома населення району інформацію щодо посилення контролю за дотриманням цивільними особами обмежувальних заходів.

Зокрема, щодо заборони пересування під час комендантської години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчення особи, суворого дотримання порядку проїзду транспортних засобів (особливо під час дії комендантської години) через блокпости, пости пропуску, пости комендантської служби та інші місця обмеження руху в межах Київської області тощо.

- Ми живемо в умовах війни. Саме тому всім необхідно неухильно додержуватися вимог правового режиму воєнного стану. І навіть звільнення від окупантів території нашої області та поступове відновлення діяльності установ та підприємств району не повинні нівелювати нашу пильність . Навпаки, закони військового часу вимагають суворого дотримання обмежувальних заходів. Тому сподіваюся на дисциплінованість, розуміння і виваженість кожного жителя району, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора