Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

До кінця квітня дорожній рух буде відновлено через всі головні мости Київщини – Олександр Павлюк

Дата: 19.04.2022 10:16
Кількість переглядів: 93

Про це повідомили під час наради, що провівголова Київської обласної військовоїадміністрації Олександр Павлюк.

Після звільнення населених пунктів області відросійських загарбників вже проведено обстеження всіх автомобільних доріг загальногокористування. Під час бойових дій було зруйновано 37 штучних споруд (мостів):

– на автомобільних дорогах загальногокористування державного значення 22 штучніспоруди (1 скотопрогін, 1 шляхопровід, 18 мостів та 2 надземних пішохідних переходів

 на автомобільних дорогах загальногокористування місцевого значення 15 штучнихспоруд (1 частково зруйнований, 14 зруйнованіповністю).

Станом на 18 квітня на дорогах державного значення відновлено рух на 8 мостовихпереходах, ще на 8 роботи розпочаті. На 4 мостах ведуться підготовчі роботи.

На дорогах місцевого значення ситуація з мостами наступна:

– відновлено рух на 1 переході (влаштованопаралельний об’їзд)

– організовано об’їзд по 2 мостовим спорудам

– розпочато роботи по 1 переходу

– на 4 ведуться підготовчі роботи

 7 мостів у Вишгородському потребуютьдодаткового обстеження та розмінування. Післяцього буде необхідно ще до двох тижнів для відновлення по них руху.

За словами фахівців, вже до кінця квітня рухбуде відновлено на 29 пошкоджених мостах.  Виконання робіт знаходиться на жорсткомуконтролі та буде перевірено керівництвомобласті.

«Загарбник завдав великих збитків дорожньомугосподарству Київщини. Але ми все відновимо. Наразі головне завдання – відновити рух на мостах. Підходимо до розв’язання цієї проблемипо різному. Будуємо тимчасові об’їзні, насипнімости, наводимо переправи. Там де можеморобимо насип для проїзду саме на пошкодженихділянках. Наразі вже відновили рух в будь-яку точку області. Тепер завдання – налагодитисполучення для вантажного транспорту та бути готовими до збільшення автомобільного потоку. Працюємо всі разом цілодобово. Дякуюавтомобільним службам, підрядниморганізаціям, військовим. Разом зможемовідбудувати всю Київщину», – підбив підсумокголова КОВА Олександр Павлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора