Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо ситуації у районі

Дата: 15.04.2022 08:38
Кількість переглядів: 141

Василь Зеленський: Бажаю здоров`я. Війна триває 51 день. Щодня вона забирає у нас життя, позбавляє людей даху над головою, жене за сотні кілометрів від рідного дому. Але вона не відніме в українців стійкість і не відніме надію.

Збройні Сили України продовжують робити все для відбиття наступу російських військ на Донбасі. Дякуємо усім військовим, які борються в ООС, які захищають Харків, Харківський регіон, усьому військовому угрупованню, яке захищає Запорізький регіон, захищає південь.

Щодо ситуації у районі. Ніч пройшла, відносно, спокійно. Лунали декілька сигналів повітряної тривоги,  але військові цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами.

Міста та села Білоцерківського району працюють у звичному режимі.

Понад місяць населені пункти трьох районів Київської області фактично знаходилися в епіцентрі бойових дій. Зараз наші профільні фахівці (електромонтери, будівельники, водії, представники бізнесу, які надали техніку для ліквідаціі наслідків війни…) допомагають  якнайшвидше відновити та налагодити мирне життя на території всієї Київщини, щоб мешканці мали змогу повертатися до власних домівок.

Ми  у Білоцерківському районі забезпечуємо виконання органами місцевого самоврядування основних завдань житлово-комунального господарства в умовах воєнного стану, дотримуються державні гарантії в частині соціальних виплат та пенсій, проводиться моніторинг продовольчих продуктів, відновлення міжміських та приміських перевезень загального користування.

Продовжую висловлювати слова вдячності всім, хто згуртувавшись зараз підтримує і допомагає тим хто цього потребує: ЗСУ, загони тероборони, особи що евакуюються, волонтерському руху, аграріям, бізнесу… Щиро вдячний кожному за  підтримку й допомогу.  

 Щиро дякую усім нашим захисникам і захисницям. Ми віримо у вас. Ми пишаємося вами.

Бережи нас, Боже, в цей складний час, бережи нашу Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора