Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Щодо ситуації у районі

Дата: 09.04.2022 08:32
Кількість переглядів: 141

Василь Зеленський: Бажаю здоров`я! Сьогодні 9 квітня - 45 день війни, з якою на нас пішла росія. Окупанти змінюють тактику ведення війни, перекидають свої війська, проте Україна гідно протистоїть ворогу та відвойовує власну територію.

Щодо ситуації у районі. Ніч пройшла спокійно. Вчора лунали декілька сигналів повітряної тривоги,  але військові цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами. 

Дякую кожному – волонтеру, лікарю, водію, підприємцю, вчителю, аграрію … від наших захисників, які відчувають підтримку тилу. Волонтери з першого дня масштабного російського вторгнення активно відправляють гуманітарну допомогу, спорядження та техніку для військових. Кожного дня опрацьовують понад тисячі звернень, завантажують автомобілі їжею та ліками. Далі працюємо над покращенням забезпечення наших батальйонів територіальної оборони.

Під контролем хід весняно-польових робіт у господарствах району.  Аграрії району усвідомлюють всю відповідальність, яка лягла на їхні плечі в умовах війни. Наразі на полях всіх сільськогосподарських підприємств району йде посів ярих зернових та триває сезонний обробіток полів під врожай 2022 року.

Щодня спілкуюся з нашими військовими, поліцейськими, представниками територіальної оборони, простими людьми. Дух патріотизму, підтримки та взаємодопомоги у нас просто неймовірний. Ми тримаємо стрій, гуртуємось, об’єднуємось, захищаємо країну. Щиро вдячний кожному за підтримку й допомогу.

Ми вже показали здатність до швидкої мобілізації, згуртованості та ефективної  роботи в період боротьби з сильним ворогом. А це дорогого вартує. Відрадно, що на Київщині розпочинаються роботи по відновленню доріг та мостів, зруйнованих російською армією. Ми відбудуємо країну.

Тому, вперед до перемоги! Україна буде!  Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора