Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський : Шановні земляки, бажаю здоров`я

Дата: 03.04.2022 08:40
Кількість переглядів: 167

Сьогодні 3 квітня. Над громадами нашого району – мирне  небо, яке нагадує нам про головні цінності у цьому світі – мир, життя, радість… І ми дякуємо нашим захисникам, що зараз тут можемо все це відчувати.
На вулиці вже на повну відчувається подих весни.   Але підступний ворог вкрав цього року у нас весняний настрій  і спокій. Забрав у тисяч людей право бути щасливим на своїй землі, позбавив домівок і життя… Ми проводжаємо в останній путь наших захисників, приймаємо біженців, допомагаємо військовим, співчуваємо рідним і близьким мирних громадян, яких забрала війна. 
Разом з тим розуміємо, що саме зараз, всі хто має можливість, повинні працювати, тримати економіку, забезпечувати надійний тил. Кожен на своєму робочому місці наближає таку бажану і таку потрібну Перемогу.
Звертаю увагу жителів громад на дотримання правил гостинності й на вимоги безпеки. Пам’ятаємо, що в країні війна і ворог не нехтує будь-яким діями для отримання інформації чи здійснення провокацій.  Зберігайте пильність і стриманість у розмовах  та соцмережах.
Дякую усім, хто долучається до виконання масштабних задач – створення матеріального запасу та активного волонтерського руху. Об’єднавши зусилля, ми маємо певні власні резерви і надаємо об’ємну допомогу іншим. 
Життєдіяльність громад району станом на зараз особливо не змінилась в порівнянні з довоєнним періодом. В штатному режимі працюють органи влади. Жителі громад отримують більшість соціальних та адміністративних послуг, за винятком тих надання яких обмежено на рівні держави через війну. Освітній процес переведено на дистанційну форму і більшість учнів отримують необхідні знання. Надання медичної допомоги залишилося на довоєнному рівні. 
Працівники Білоцерківської районноі ради, голови ОТГ, старости територій, працюємо в штатному режимі.
Правопорядок в  районі, громадах контролюється Білоцерківською військовою адміністрацією, органами поліції, територіальною обороною, в старостинських округах старостами організовані загони добровольців, що контролюють ситуацію на місцях. Місцева служба ДСНС та загони місцевої пожежної охорони вчасно реагують на всі ситуації де необхідне їх втручання.    

Ми щодня ближче до Перемоги. Ми згуртовані і сильні.
Працюємо далі, в ім’я України. З нами Бог і правда.
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора