Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми нічого не віддамо і будемо боротися за кожен метр нашої землі - Зеленський

Дата: 31.03.2022 07:36
Кількість переглядів: 104

Президент України Володимир Зеленський заявив, що переговорний процес з Росією і заяви РФ про нібито відведення російських військ від Києва та Чернігова – поки що лише слова.

"Ми знаємо, що це не відведення, а наслідки вигнання. Наслідки роботи наших захисників. Але також бачимо, що в цей же час відбувається накопичення російських військ для нових ударів на Донбасі. І до цього ми готуємося", - сказав Зеленський.

"Ми нічого не віддамо. І будемо боротися за кожен метр нашої землі, за кожну нашу людину", - додав президент.

Він згадав про телефонну розмову з президентом США Джо Байденом і пріоритети для України: зброя та фінансова підтримка для України і нові санкції проти Росії.

"Якщо ми реально виборюємо свободу та захист для демократій разом, то ми маємо право вимагати допомогу в цей переломний непростий момент. Танки, літаки, артилерійські системи... Свобода має бути озброєною не гірше, ніж тиранія", - заявив Зеленський.

Президент також оголосив про відкликання посла з Марокко і з Грузії. Він додав, що чекає результатів від роботи дипломатів у Латинській Америці, на Близькому Сході, у Південно-Східній Азії та країнах Африки.

"Не буде зброї, не буде санкцій, не буде обмежень для російського бізнесу – шукайте, будь ласка, іншу роботу", - сказав президент.

Також Зеленський підписав указ про нагородження 122 військових, 23 – посмертно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора