Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

МИ ПАМЯТАЄМО!!! Понад тисячу поранених і майже 200 загиблих – міністр озвучив втрати серед цивільних за час нового вторгнення РФ

Дата: 28.03.2022 08:33
Кількість переглядів: 112

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що внаслідок нового російського вторгнення до України загинуло 198 цивільних, серед яких троє дітей. Про це міністр написав у фейсбуці. За його словами, ще понад тисяча людей зазнали поранень.

«На жаль, за оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини», – заявив він.

Водночас Віктор Ляшко також повідомив, що напередодні, 25 лютого, українські медики в бомбосховищі прийняли пологи в двох жінок.

«Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з’являється плач новонароджених українців. Вчора у Херсоні, під обстрілами, в одному із пологових будинків облаштованому у бомбосховищі народилось два хлопчики», – написав міністр.

Він наголосив, що, попри воєнні дії, медична система продовжує працювати. У тому числі – боротися із наслідками пандемії COVID-19.

Минулої доби, 25 лютого, як повідомляло МВС, в Україні через обстріли з боку російських військ загинули двоє дітей і були обстріляні 33 цивільні об’єкти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора