Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Тетяна Семенова наполягає на присвоєнні Макарову звання міста-героя

Дата: 27.03.2022 09:32
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЗаступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова звернулася з проханням до Президента України Володимира Зеленського про надання Макарову звання "Місто-герой України"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на звернення заступниці голови Київської обласної ради Тетяни Семенової.

Тетяна Семенова розповіла, що Макарів постав на шляху ворога на підступах до столиці і наразі зруйнований на 70%. Селище постійно знаходиться під жахливими обстрілами. Росіяни нещадно нищать його інфраструктуру: школи, садочки, магазини в центрі, казначейство, адміністративне приміщення ОТГ, відділення поліції, ЦРЛ, аптеки. Його рани кровоточать страшними вирвами і багатьма знищеними житловими будинками. Зруйновано також міст, що з’єднує дві частини Макарова через річку Здвиж. За увесь час бойових дій тут гинуть мирні люди та бійці ТРО. 

Навіть після повного звільнення українськими героїчними військами Макарів мужньо витримує обстріли, які не припиняються та продовжує втрачати своїх людей. 

 

Та Макарів не здався, як і його очільник Вадим Токар зі своєю командою, так і самі жителі. Селище залишається незламним, сильним і українським.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора