Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Київщині створили telegram-бот для пошуку зниклих безвісти

Дата: 27.03.2022 09:31
Кількість переглядів: 215

Нацполіція разом із Київською ОВА запустили спеціальний чат-бот у Telegram "Шукаю рідних" для мешканців Київської області для пошуку зниклих під час бойових дій родичів та знайомих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Для того, щоб розшукати зниклу людину, користувачам потрібно перейти до чат-боту месенжера Telegram https://t.me/findme_kyivobl_bot та надіслати необхідну для ефективного пошуку інформацію. Обов’язково потрібно вказати:

  • Свої анкетні дані: (П.І.Б.) дату народження, місце проживання або перебування на даний час, номер контактного телефону.
  • Відомості про зниклих: анкетні дані розшукуваного (П.І.Б.), дату народження, місце проживання, контактний телефон, місце та дату коли розшукувані виходили останній раз на зв'язок чи місце перебування, коли з ними було втрачено зв'язок. 

Також зазначається:

У випадку, якщо ви володієте інформацією про те, що окупанти відібрали у розшукуваного мобільний телефон, зазначте місце такої події та номер викраденого телефону.

Поліцейські додають, що вперше така практика була успішно запроваджена в Гостомельській громаді та вже дає позитивні результати. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора