Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна ситуація в районі

Дата: 22.03.2022 09:04
Кількість переглядів: 240

Василь Зеленський: Бажаю здоровя, шановні земляки!

Сьогодні 22 березня. Інформую вас щодо оперативної ситуації в районі. Вона контрольована. Вся територія району перебуває під керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації. Працюємо. Цілодобово. Без вихідних. У постійному режимі функціонують штаб термінового реагування та волонтерські штаби. Надаємо гуманітарну допомогу постраждалому населенню. Беремо активну участь в евакуації людей із тимчасово окупованих територій.

Загони тероборони здійснюють постійне патрулювання населених пунктів та охорону об’єктів критичної інфраструктури.

Комунальні служби району працюють в посиленому режимі, перебоїв з постачанням електроенергії, газу та води не встановлено. Все робиться для того, щоб наближати нашу Перемогу. І введення комендантської години також.

Сьогодні, як ніколи ми маємо бути єдиними, підтримувати один одного і з розумінням ставитися до рішень, які приймає наше керівництво.

Звертаю увагу кожного жителя району та тимчасово переміщених осіб: сьогодні, з 20.00, на півтори доби, до 07.00 23 березня, на всій території Київської області триває режим комендантського часу. Це вимушена, але обов’язкова міра, спрямована на максимальне збереження життя кожного з нас. Будьмо пильними, дисциплінованими і мудрими. ВсеБудеУкраїна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора