Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Бажаю здоров`я! 25 день війни. Ніч без вибухів. Ситуація у районі контрольована.

Дата: 20.03.2022 07:08
Кількість переглядів: 232

Бажаю здоров`я! 25 день війни. Ніч без вибухів. Ситуація у районі контрольована. Ворожої техніки та військових формувань окупантів на території Білоцерківщини не зафіксовано.

У громадах Білоцерківського району ситуація стабільна. Всі системи та підприємства життєзабезпечення громад працюють у штатному режимі, органи місцевого самоврядування на своєму місці виконують  поставлені завдання.

Мобілізовані згідно із Указом Президента і запровадженим воєнним станом військовозобов'язані несуть службу на численних блокпостах  у громадах району, а також охороняють об'єкти критичної інфраструктури, лікарні та адміністративні споруди.

Входимо у звичний ритм роботи. Починають відновлювати роботу, де це можливо, різні установи та підприємства різних сфер життєдіяльності – освіті, бізнесі, промисловості, на полях

І це правильно, адже наша економіка має працювати.

Нагадаю, що на час дії воєнного стану бізнес зможе отримати кредит під 0% річних обсягом до 60 млн грн, а кількість дозволів для підприємців скоротять з 600 до приблизно 20, які неможливо скасувати. До останніх, зокрема, належить дозвіл на поводження з радіоактивними відходами. Тож для більшості працюватиме декларативний принцип – оголосив про початок діяльності і вільно працюєш.

Памятайте, все буде добре. Ми всі разом витримали удар. Ми всі разом відбудуємо нашу державу. Це наша реальність, безумовна реальність, яка підживлюється щодня енергією наших людей, нашого спротиву, нашого протесту. Ми втримаємося і переможемо! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора