Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На час воєнного стану в Україні зупинять діяльність усіх проросійських партій

Дата: 20.03.2022 07:07
Кількість переглядів: 193

Рада нацбезпеки та оборони призупиняє діяльність в Україні партій, які мають зв’язки з Російською Федерацією. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні у ніч на неділю, 20 березня.

«Воєнний час добре показує мізерність особистих амбіцій тих, хто намагається поставити партію чи кар’єру вище за інтереси держави», – заявив Зеленський.

За словами голови держави, будь-яка активність політиків, спрямована на розкол чи на колаборацію не матиме успіху. Але отримає жорстку відповідь. Враховуючи повномасштабне вторгнення Росії, РНБО прийняла рішення призупинити будь-яку діяльність на території України низки партій, які мають зв’язки з країною-агресором.

«РНБО вирішила, враховуючи повномасштабну війну та зв'язки деяких політичних структур з цією державою, призупинити будь-яку діяльність низки політичних партій на час воєнного стану. А саме: «Опозиційна платформа – За життя»; «Партія Шарія»; «Наші»; «Опозиційний блок»; «Ліва опозиція»; «Союз лівих сил»; «Держава»; «Прогресивна соціалістична партія України»; «Соціалістична партія України»; «Соціалісти»; «Блок Володимира Сальдо», – сказав президент.


https://zaxid.net/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора