Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: 24 день лунає дзвін війни над багатостраждальною Україною

Дата: 19.03.2022 10:52
Кількість переглядів: 229

Фото без опису24 день лунає дзвін війни над багатостраждальною Україною. Болить, не заживає відкрита рана. Війна предявила нам суворий рахунок, рахунок, який вимірюється найдорожчим – людськими долями і життями.

Минула ще одна доба війни. Гучність сирен повітряної тривоги. Посилена робота сил протиповітряної оборони. Ніч без вибухів. Ситуація у районі контрольована.

Ворожої техніки та військових формувань окупантів на території Білоцерківщини не зафіксовано. Ведеться постійна робота з виявлення можливих диверсійних груп.

Цілодобово функціонують штаб оперативного реагування та волонтерський штаб. Триває щоденна робота з прийому, зберігання та направлення гуманітарних вантажів населенню, яке цього потребує. Наш район і надалі бере активну участь в евакуації людей, які перебувають на окупованих територіях.

Білоцерківський район посилює оборонну спроможність якісними блокпостами, збільшенням сил територіальної оборони та масовим рухом цивільного населення на допомогу військовим. У районі сформована бригада сил територіальної оборони. На всіх охочих воювати не вистачає зброї. Мобілізовані згідно із Указом Президента і запровадженим воєнним станом військовозобов'язані несуть службу на численних блокпостах  у громадах району, а також охороняють об'єкти критичної інфраструктури, лікарні та адміністративні споруди.

Ми не можемо й не маємо права просто сидіти і чекати мирних часів. Українці - унікальні люди, які так мужньо борються за кожний клаптик своєї землі.  Кожен новий день, кожні нові втрати ворога наближають нас до перемоги. І кожний із нас на своєму місці наближає перемогу. Ми вистояли, коли увесь світ думав, що ми упадемо.Ми втримаємося і переможемо.

 Ми зуміємо продемонструвати впевнений рух вперед. З нами ВІРА, з нами ПЕРЕМОГА!.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора