Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: 23 дні відкритої війни. 23 дні стійкості і героїзму. 23 дні боротьби. Така реальність сьогодення українців.

Дата: 18.03.2022 08:57
Кількість переглядів: 237

У громадах Білоцерківського району ситуація стабільна. Три повітряні тривоги, ніч минула без обстрілів. Збройні Сили України виконують поставлені завдання. Зупиняють агресора. На превеликий жаль, ми несемо втрати.

Щоранку о 9.00 в Україні проводиться загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам’яті усіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні. Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну!

Білоцерківський район поступово входить у звичайний ритм роботи в режимі воєнного стану. Усі системи життєзабезпечення громад працюють у штатному режимі. Органи місцевого самоврядування виконують поставленні завдання. Починають відновлювати роботу, де це можливо, різні установи та підприємства в різних сферах життєдіяльності. Наша економіка має працювати. Білоцерківщина – аграрний район. Тож закликаю аграріїв району провести весняно-польові роботи. Іншого виходу просто немає. Ми розуміємо, що продовольча безпека держави лише в наших руках.

Президент Зеленський уже анонсував початок податкової реформи. Скасування ПДВ та податку на прибуток. Сплата з обігу підприємств 2%. І по можливості зараз. Країна воює, ворог за 20 км від Києва, а керівництво держави вже дивись у перспективу.

Майбутнє нашого краю залежить від кожного з нас, турботи про район, бажання зробити його сильним. Спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети.

Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу.

Я щиро дякую всім, хто сьогодні зупиняє агресора, сіє хліб, працює у тваринництві, вчить дітей, лікує хворих,  організовує роботу  великого механізму підприємств . Нехай свята земля, на якій ми працюємо, дарує лише МИР І ПЕРЕМОГУ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора