Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: повітряні тривоги, обстріли та наслідки руйнувань – з цього уже 22 дні складаються українські будні

Дата: 17.03.2022 08:41
Кількість переглядів: 230

17 березня. Повітряні тривоги, обстріли та наслідки руйнувань – з цього уже 22 дні складаються українські будні, навіть якщо люди не живуть у зоні активних бойових дій. Київ, Харків, Миколаїв, Чернігів, Херсон і звісно ж Маріуполь, який, мабуть, найбільше потерпає від ворожий солдат. Ці міста стали нам рідними, адже кожну втрату ми приймаємо дуже близько і ніколи не забудемо.

Збройні Сили України виконують поставлені завдання. Зупиняють агресора, розгорнули частини резерву і на визначених напрямках переходять в контрнаступ. На превеликий жаль, ми несемо втрати. Вони в декілька разів менші, ніж у противника. Але життя і здоров'я кожного українця безцінне. Співчуваємо родинам загиблих.

Щоранку о 9.00 в Україні буде загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам’яті усіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні. Усіх, кого ми втратили через вторгнення росіі, через терор, розв’язаний окупантами. Щоранку о 9-й годині на всій території нашої держави будемо згадувати українців, які віддали своє життя – всіх. Всіх, хто воював, усіх військових та всіх цивільних, дорослих та дітей. Усіх-усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну. Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну!

У громадах Білоцерківського району ситуація стабільна.

Всі системи та підприємства життєзабезпечення громад працюють у штатному режимі, органи місцевого самоврядування на своєму місці виконують  поставлені завдання.

Поступово ми входимо у звичний ритм роботи. Починають відновлювати роботу, де це можливо, різні установи та підприємства різних сфер життєдіяльності.

І це правильно, адже наша економіка має працювати.

Без сильної економіки, без працюючих підприємств, установ сфери торгівлі та надання послуг наші захисники не відчуватимуть підтримки в тилу.

Звертаюся до тих громадян, хто має можливість відновити роботу підприємств, господарств – робіть це!

Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу.

Дякую всім, хто вже зміг перелаштуватися на роботу у військовий час і своїми ресурсами, діяльністю підтримує наших захисників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора