Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: війна – це час для об’єднання заради єдиної беззаперечної мети – перемоги

Дата: 14.03.2022 08:57
Кількість переглядів: 207

Шановні жителі Білоцерківщини!  Зранку ми пережили тривогу. Дякувати Богу і нашим Збройним Силам, все обійшлося. Ситуація в районі контрольована. Білоцерківщина перебуває під повним керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації.

Допомагаємо нашим Збройним Силам. Працюємо цілодобово. Зміцнюємо оборону рубежів, формуємо та доставляємо гуманітарну допомогу.

Звертаюся до аграріїв.  Аграрії змушені почати весняно-польові роботи в умовах воєнного стану.  Іншого виходу просто не має. Продовольча безпека держави лише в наших руках. Аграрії вийдуть на поля, аби уникнути продовольчої кризи.

 Кабмін запроваджує план підтримки посівної кампанії. Держава компенсуватиме відсотки за кредитами на покриття будь-яких витрат, пов’язаних із аграрною діяльністю.

За словами прем’єра Дениса Шмигаля: «Аграріям будуть надаватися державні гарантії на 80% суми залучених ними кредитів. Це дозволить нашим фермерам отримати кошти на проведення посівної та бути впевненими, що в разі втрати врожаю вони не збанкротують». Ми маємо думати про майбутнє.

Поки наші збройні сили боронять країну від загарбників ми маємо думати про продовольчу безпеку держави.

Сьогодні у всіх нас спільна біда і спільний ворог, тому гуртуймося!

Перемога буде за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора