Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо оперативної ситуації у районі, - Василь Зеленський

Дата: 11.03.2022 10:28
Кількість переглядів: 214

Бажаю здоров`я. Сьогодні 11 березня. Ніч пройшла спокійно. Наша системна робота у мирний час і внутрішня комунікація в громадах зараз працюють на вирішення життєво важливих питань військової ситуації.

  Наші надійні помічники – голови громад, колеги, депутати. Дивимось один одному в очі – і  говоримо не про буденні проблеми, а про біду – одну на всіх.

  Обговорюємо важливі речі – настрої серед громадян, наявність у громадах незнайомих осіб, допомога внутрішньо переміщеним особам, робота комунальних служ і державних установ, наші дії щодо стабільної діяльності  торгових і аптечних мереж та поповнення асортименту закладів.

  Нам вдається контролювати ситуацію в районі. Проблеми, які виникають, - вирішуємо мобільно і оперативно.

Значна увага наразі приділяється дотриманню правил комендантського часу та протидії можливим проявам мародерства.  Кожного  з вас прошу бути на сторожі. Слідкуйте за домівками ваших сусідів, родичів чи знайомих і у випадку виявлення підозрілих осіб, які намагаються проникнути у житло  чи інші приміщення за відсутності господарів, негайно повідомляйте у поліцію, центри оперативного реагування та представникам влади на місцях.

Це стосується і виявлення підозрілих осіб, які можуть бути членами диверсійних груп чи залишками військ окупантів, що зазнали ударів наших ЗСУ і тепер переховуються в надії врятувати своє життя. Будьмо пильними. Допомагаємо нашим захисникам.

Не порушуємо комендантського часу. Не ігноруємо сигналів тривоги, за потреби негайно переходимо в укриття.

Важливо відчувати підтримку населення, розуміння людьми того, що відбувається в країні, в регіоні. Бережемо своє життя і життя своїх рідних.  У нас з вами великі плани на майбутнє. Ми маємо відбудувати зруйновані міста і села. Разом ми сила!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора