Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Світ не вірить у майбутнє Росії: вечірнє звернення Зеленського

Дата: 09.03.2022 07:52
Кількість переглядів: 232

Фото без описуПрезидент Володимир Зеленський записав нове звернення зі свого кабінету на Банковій. Відео опубліковано на офіційній сторінці Зеленського в Telegram.

«Світ не вірить у майбутнє Росії. Не говорить про нього. Вони говорять про нас, допомагають нам, готуються підтримати нашу відбудову після війни. Бо всі побачили: для народу, який так героїчно захищається, обов?язково настане оце «після війни», – заявив Зеленський.

Він зазначив, що Захід сформує пакет підтримки України.

«Буде і новий план Маршала для України. Захід сформує цей пакет підтримки. Сьогодні про це сказав британський прем?єр. Людина слова. Щирий друг України. Вже очікуємо і жорстких рішень від Європейського Союзу. Санкційних. Проти Росії. За цю війну. Про яку її автори ще пошкодують. Це буде. Обов?язково. І тому так важливо – щоб в керівництві Росії усвідомили: США, Велику Британію, Євросоюз, Канаду, Австралію, Японію та інші вільні країни світ буде тільки наслідувати... Санкції не обійти», – сказав президент.

Зеленський також подякував росіянам, які підтримують українців.

«Я вдячний тим росіянам, які нас підтримують, виходять на вулиці і борються. Борються щоденно за нас і за себе. Тому що борються за мир», – резюмував він. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора