Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо оперативної ситуації у Білоцерківському районі станом на 5 березня 2022 року

Дата: 05.03.2022 19:20
Кількість переглядів: 274

Щодо оперативної ситуації у Білоцерківському районі станом на 5 березня 2022 року

Білоцерківщина перебуває під повним керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації. Пересування техніки, військових формувань окупантів на території району не зафіксовано. Здійснюється посилене патрулювання населених пунктів та об’єктів інфраструктури.

Перебоїв з постачанням електроенергії, води та газу у населених пунктах району не зафіксовано.

Близько 9.30 Біла Церква знову піддалася ракетному обстрілу. Руйнувань зазнали 15 будинків з приватного сектора. На даний час жертв не виявлено. Постраждали 5 осіб, двоє з них госпіталізовані. Всі отримали необхідну медичну допомогу.

Працюють волонтерські центри. Формується гуманітарна допомога для військових і населення, яке знаходиться у скрутній ситуації.

На території області продовжено дію комендантської години з 20.00 5 березня до 07.00 6 березня. Прохання до всіх не порушувати режим комендантського часу.

Увага! Ворог розпочав масовану інформаційну атаку, спрямовану на деморалізацію нашого суспільства і посилення панічних настроїв. Не піддаємося, не поширюємо неперевірену інформацію, користуємося лише офіційними джерелами.

Ми сильні! Перемога буде за нами!

Наші Збройні Сили найкращі і це визнав увесь світ!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора