Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк: ситуація контрольована, але не втрачаємо пильності!

Дата: 04.03.2022 16:22
Кількість переглядів: 264

Шановні жителі Білоцерківщини, звертаюся до вас з невеликим зверненням щодо ситуації в районі.

Офіційно заявляю, що увесь район перебуває під керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації. Штаб територіальної оборони працює 24/7.

Банківська система, об’єкти інфраструктури, лікарні працюють у штатному режимі. Навіть у посиленому режимі.

Загони тероборони здійснюють цілодобову охорону населених пунктів та навколишніх територій. Йде постійна підготовка до можливого наступу ворога. Міста і села Білоцерківщини готуються до оборони. Організоване чергування на блок-постах.

Працюють волонтерські центри, які приймають, перерозподіляють та направляють гуманітарну допомогу нашим військовим та населенню, медичним і соціальним закладам - в залежності від потреб. Долучаємося до централізованої підтримки регіонів, які найбільше постраждали від навали ворога і перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

Вчора було здійснено хакерську атаку на сайт адміністрації, але її вчасно було ліквідовано.

Загалом ситуація контрольована, але не втрачаємо пильності! На жаль, на території нашого району виявлені факти діяльності диверсантів. Вони проводили розвідувальні та посібницьку діяльність, спрямовану або ж на позначення маршруту для ворога, або на поширення панічних настроїв серед населення шлях встановлення міток в окремих населених пунктах. Завдяки пильності бійців тероборони та небайдужих громадян диверсанти були затримані. Діємо так і надалі!

І наостанок. Щодо неухильного дотримання режиму комендантської години. На території Київщини комендантська година діятиме сьогодні з 20.00 до 7.00 завтрашнього ранку. Прошу, ні вимагаю не порушувати її! В цей час можна пересуватися лише зі спеціально виданими перепустками та посвідченнями особи. У противному випадку кожен порушник вважається диверсантом.

Будьмо мудрими, виваженими і згуртованими.

Разом ми переможемо ворога!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора