Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної військової адміністрації до жителів району

Дата: 02.03.2022 08:26
Кількість переглядів: 227

Шановні жителі Білоцерківщини!

Повідомляю вам, що ситуація в районі контрольована і перебуває під повним керівництвом Білоцерківської військової адміністрації.

Я, як керівник району, і всі члени штабу територіальної оборони цілодобово перебуваємо на бойовому посту.

Ми чітко усвідомлюємо, що ворог намагатиметься використати всі можливі шляхи з метою наступу на нашу столицю, тому зміцнюємо нашу оборону.

Цинізм, безжальність і підступність російських окупантів не знають меж. Це підтверджують і вчорашні події у Білій Церкві,  яка піддалася ракетному обстрілу. В результаті вибухів було зруйновано два житлових об’єкти.

Мені боляче констатувати цей факт, але маємо перші втрати. Серед постраждалих – один загиблий і 12 поранених, яким надається необхідна медична допомога. Від себе особисто і від мені всіх жителів району висловлюю найщиріші співчуття рідним і близьким жертви обстрілу окупантів, а всім пораненим зичу якнайшвидшого одужання.

Наразі місто відключене від теплопостачання, а на місці руйнувань працюють працівники ДСНС.

Впродовж останньої  доби на території району неодноразово оголошувалася повітряна тривога. Розумію, що ви вже вимучені від постійної необхідності спускатися в укриття. Проте закликаю вас не втрачати пильності. В період війни навчальних сирен не буває. Після оголошення повітряної тривоги обов’язково сховайтеся у безпечному місці.

І ще один важливий момент: суворо дотримуйтеся вимог комендантської години, не виходьте на вулиці та інші громадські місця. Під час війни діють такі правила і їх потрібно виконувати.

Спокій, самодисципліна і налаштованість на перемогу – додаткові сили, спрямовані на знищення ворога. Це наша земля і ми не дамо чужинцям її топтати.

Перемога буде за нами!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора