Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 14.02.2022 11:58
Кількість переглядів: 281

Шановні жителі Білоцерківського району!

Зараз всі новини та інформаційний простір сповнені повідомленнями про війну з Росією, про те, що вторгнення може початися просто завтра, будь-якої миті.

Ці ризики існують вже вісім років, ще з 2014 року. І вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж навколо них. І зараз активно нападають не на нашу землю, а на наші нерви, щоб у нас було постійне відчуття тривоги.

Всім нашим громадянам, особливо – похилого віку, потрібно заспокоїтися, а не бігти по гречку й сірники, знімати з рахунків гроші, знімати все з полиць,скидати знайомим та друзям фейки та страшилки.

Україна не хоче війни, але Україна повинна завжди бути готовою до неї.

Дезінформація із нагнітанням паніки є найбільш небезпечним елементом гібридної війни, яку веде Росія. Ми живемо у світі швидкого поширення інформації, коли панічні настрої для ворога є подарунком. Саме паніка краще за танки і автомати знищує держави. Ми чудово розуміємо мотиви нинішнього інформаційного нагнітання – посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність.

Наша армія сильна, наша позиція на міжнародній арені сильна. Керівництво країни знає про всі можливі загрози і розуміє всі можливі наші дії у відповідь.

Уряд держави,керівники областей, районів до всього готові, але робимо все, аби врешті нам це не знадобилося. Робимо все для вирішення дипломатичним шляхом, робимо все для настання миру в Україні.

Не піддавайтеся паніці, зберігайте спокій,  впевненість у своїх силах, армії, в країні, любу інформацію сприймайте мудро, виважено,без емоцій.

Нам сьогодні дійсно потрібно – не піддаватися гібридним провокаціям ворога та дезінформації… Наша армія готова, наша армія сильна, наша армія мужня. Такими повинні бути і ми. Наші солдати повинні відчути, що за ними теж стоїть сила - сильний духом, мудрий, єдиний український народ. Довіряйте своїй державі, довіряйте своїй армії, вірте в Україну. Тільки разом ми непереможні.

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора