Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Про COVID-19, територіальну оборону, житлові субсидії, надання якісних послуг із постачання електроенергії та інше обговорили на нараді

Дата: 09.02.2022 14:03
Кількість переглядів: 282

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з очільниками громад району та їх заступниками з важливих питань життєдіяльності  Білоцерківського району. Участь у нараді взяли депутати та заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук.

 

Спочатку голова адміністрації вказала на основні проблеми, які непокоять і керівництво району і лідерів громад та стали приводом для зібрання. Вони стосуються подальшої роботи  медичних закладів, адже питання щодо COVID-19 у Білоцерківському району та стану проходження кампанії з вакцинації населення залишаються першочерговими. Дане питання жваво обговорювали у розрізі кожної громади.

Також обговорили питання щодо облаштування пункту постійної дислокації батальйону територіальної оборони. Наразі в районі триває робота з розгортання мережі пунктів постійної дислокації, забезпечення бригад відповідними приміщеннями для зберігання зброї та іншого необхідного матеріально-технічного забезпечення, а також забезпечення стійкої системи управління, у тому числі систем оповіщення та зв’язку.

«Ми повинні максимально консолідувати зусилля, щоб Білоцерківський район був готовий захистити своїх жителів і в разі загрози дати відсіч агресору», – підкреслив заступник голови районної ради Анатолій Чичикало.

Він  наголосив, що на черговій сесії депутати повинні підтримати проект змін до Програми організації територіальної оборони у Білоцерківському районі на 2021-2023 роки.

Далі керівники обговорили питання про стан призначення житлових субсидій жителями району, адже це болюче питання, що непокоїть жителів кожної громади.

Окрему увагу учасників зустрічі заслужила тема щодо надання якісних послуг  із постачання електроенергії ДТЕК «Київські регіональні мережі» до населених пунктів мережі. У минулому році зафіксовані серйозні прецеденти з даного питання. Спільно шукали шляхи вирішення даних проблем.

На порядок денний винесені питання щодо встановлення меж територіальної громади та їх погодження з сусідніми громадами та про передачу органами державної влади до місцевих рад договорів оренди водних об’єктів та паспортів.

Протягом робочої наради було розглянуто ряд важливих питань та можливі шляхи їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора