Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

1 січня 2022 року розпочалась щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2022 року

Дата: 08.02.2022 15:13
Кількість переглядів: 369

Відповідно до ст. ст. 3, 45 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад (районних, сільських, селищних, міських), сільські, селищні, міські голови, посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані  щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік  за формою, що визначається Національним агентством.

Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму вебсайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації. Рекомендуємо використовувати Роз’яснення НАЗК щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку) від 29.12.2021 № 11.

Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Перед початком роботи з Реєстром декларацій переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації для заповнення декларації.

Нагадуємо, чинне законодавство України передбачає відповідальність за неподання декларації, несвоєчасне подання декларації та декларування недостовірних відомостей.

Вдалого Вам декларування!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора