Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Посадовці зустрілися із членами клубу «Білий Ведмідь»

Дата: 20.01.2022 12:08
Кількість переглядів: 268

Місто Узин багате на любителів плавання у крижаній воді. Вже більше ніж 30 років активно діє Узинський клуб зимового плавання та загартування «Білий Ведмідь», ініціаторами створення та засновниками клубу якого були майор міліції Сергій Зеленецький та його помічник Валерій Ракочий. За час існування клубу його члени та сподвижники брали участь у багатьох змаганнях різного рівня. Сам Сергій Зеленецький був учасником міжнародних науково-дослідницьких марафонських запливів, серед яких запливи на озері Байкал, Татарській протоці, Телецькому озері тощо. За досягнення у цих заходах пан Сергій включений до «Книги Рекордів Гіннесса». І в день Хрещення Господнього він брав участь у фестивалі моржів, що проходив в Одесі.

Міський голова Віталій Гринчук, заступники голови районної ради Анатолій Чичикало, Володимир Федорчук, завідувач сектором інформаційної діяльності апарату районної ради Світлана Бойко зустрілися з членами клубу «Білий Ведмідь». Літні люди власним прикладом популяризують спорт, оздоровлення та загартування організму.

Хоч приміщення, де  гуртуються члени клубу,  потребує більшого комфорту, і все ж відбулося чудове спілкування у невимушеній обстановці за чашечкою чаю.

«Ініціативи заради якості та повноцінності життя»,- саме так характеризує свою громадську діяльність Любов Атланова, яка зараз очолює клуб.Вона  обрана депутатом Узинської міської ради, користується повагою і авторитетом серед містян. З таким захопленням Любов Іванівна у короткий час намагалася окреслити 30-річну історію членів клубу, підтверджуючи свої слова фотокартками, а їх у них багато. Було дуже  цікаво. Посадовці гортали альбоми з фотокартками, намагаючись знайти знайомі обличчя, розглядали стенди, спілкувалися з присутніми.

«По доброму заздриш активності людей в бажанні вести здоровий спосіб життя, працювати над покращенням свого здоров’я, щоб жити довго, щасливо і без хвороб,- у розмові наголосив Анатолій Чичикало. - На березі річки ми бачили, як ви впевнено почуваєтесь у крижаній воді. І це не може не захоплювати»- продовжив Анатолій Петрович.

Посадовці відзначили Грамотами Білоцерківської районної ради активних учасників клубу Валерія Ракочого, Любов Атланову, Сергія Зеленецького, Василя Лановського.

Володимир Федорчук наголосив, що члени клубу формують позитивне ставлення суспільства до людей поважного віку, акцентував увагу, що саме вони є яскравим прикладом для наслідування молодшому поколінню в популяризації здорового способу життя. Згадав, що і він сам певний час купався в ополонці.

На завершення Віталій Гринчук сказав, що радий зустрічі з членами клубу, завжди підтримував і буде підтримувати успішний колектив і наголосив, що в цей день води освячуються молитвою, а думки людей та їх вчинки очищуються, стають добрішими наші серця, міцнішає віра. Він побажав усім міцного здоров’я, щоб вистачало сил на добрі справи в ім’я людей та нашої рідної землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора