Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови районної ради Василя Зеленського з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 30.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 269

Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю вас і ваших рідних з Новим  роком та Різдвом Христовим!

Ми разом успішно завершили 2021–й рік. Якщо за цей  період ми досягли якихось успіхів, то тільки тому, що працювали спільно – органи місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутати усіх рівнів, голови територіальних громад, наші  колеги. Від щирого серця всім вам дякую.

Вдячний усім, хто трудився для району та  громади в культурних, освітніх, медичних закладах, со­ціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто  не боявся змін і рухався вперед задля кра­щого сьогодення та май­бутнього.

З особливою пошаною згадую наших славних українських во­їнів, які перебу­вають на передо­вій, захищаючи свій народ, не­залежність та територі­альну цілісність нашої держави від російського агресора. Вся Бі­лоцерківщина дякує їм за мирну святкову ніч.

Що нового принесе нам чергова календарна віха? Чи справ­дяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашо­го розуму, нашої щоденної копіткої праці.

Хай рік прийдешній додасть усім нам нових сил, принесе втілення заповітного  миру на нашій землі.

Зичу кожному бути вільним у своїх помислах, відповідальним у своїх діях та духовно багатим від добра, подарованого людям!

Нехай ми завжди матимемо можливість радіти успіхам наших рідних та близьких. Адже саме родинне тепло є найдорожчою цінністю, яка береже нас та робить щасливими. Це особливо відчувається напередодні світлого Різдва.

Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях! З Новим роком та Різд­вом Христовим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора