Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з ветеранами Білоцерківщини

Дата: 29.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 290

Напередодні Нового року, 29 грудня, у приміщенні сесійної зали Білоцерківської районної ради на урочистості зібралися ветерани Білоцерківського району. І хоча їх з кожним роком все менше і менше, вони завжди були і є прикладом мужності і відваги, зразком тих, для кого «обов’язок» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

Білоцерківська районна організація ветеранів України об`єднує  у своїх рядах майже 11 тисяч чоловік. До складу громадського формування входять інваліди, ветерани праці, солдатські вдови, партизани, люди поважного віку.

На зустріч з ветеранами завітали  – заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук, заступник голови райдержадміністрації Людмила Веряскіна, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин.

«Ваш життєвий досвід, теплота сердець, оптимізм, активна громадська позиція є найкращим прикладом для усіх нас, а найбільш за все – для підростаючого покоління. Ми вдячні всім Вам за Вашу невтомну працю, мудрість, неспокій Ваших душ. І я впевнений, що діти, онуки та правнуки будуть гідними послідовниками Ваших добрих справ!» - тепло привітав ветеранів заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало.

Анатолій Петрович відзначив спільною грамотою Білоцерківської районної ради та райдержадміністрації голову ветеранської організації Віктора Рудого за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху та активну громадянську позицію. Цього дня лунало багато теплих та щирих привітань на адресу активних членів організації.

Ветеранів привітав з прийдешніми святами Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин і вручив кожному присутньому новорічні подарунки.

Лунали зворушливі спогади ветеранів, зокрема Віктора Рудого, який пройшов війну в Афганістані.

«Шановні ветерани! Ваш бойовий досвід залишився з вами назавжди. Тому за це честь і хвала вам. Залишайтеся дієвими, з активною життєвою позицією, справжніми патріотами країни»,- на завершення звучало з вуст Володимира Федорчука.

Зустріч добігла кінця, залишивши теплі спогади у серцях та душах, а ще надихнувши ветеранів славного Білоцеріквського краю на нові трудові та творчі здобутки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора