Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський провів засідання з питань організації та проведення процедури ліквідації відділу з управління комунальним майном

Дата: 13.12.2021 14:35
Кількість переглядів: 284

Фото без описуСьогодні, 13 грудня, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський провів засідання з питань організації та проведення процедури  ліквідації відділу з управління комунальним майном. Припинення юридичної особи — відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації було прийнято на 9 сесії районної ради. Як зазначив керівник цього структурного підрозділу Володимир Бабенко, доповідаючи на комісії, комунальне майно району було передано громадам, тому цілком закономірною є пропозиція щодо ліквідації відділу. Тож, Володимир Бабенко доповів про стан справ, та вказав на питання, які ще в короткий термін потрібно вирішити.

У роботі комісії взяли участь заступники голови Анатолій Чичикало, Володимир Федорчук, представники юридичного відділу Оксана Григор`єва та Володимир Ровенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора