Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський провів робочу зустріч із головами територіальних громад

Дата: 10.12.2021 08:37
Кількість переглядів: 346

        Фото без описуЗахід відбувся  9 грудня на базі торгово-промислової палати. У ньому також взяли участь заступники голови ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук, голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк зі своїми заступниками, керівники силових структур.

Почесним гостем зустрічі був колишній керівник органів місцевого самоврядування та виконавчої влади – Дудник Василь Іванович. Саме під його керівництвом проходило формування нового покоління професійної управлінської й політичної еліти, яка гідно продовжує  розвиток місцевого самоврядування нашого району.

Під час зустрічі Василь Зеленський  обговорив з очільниками громад та керівниками району низку питань, пов’язаних із розвитком територіальних громад Білоцерківського району.  Рік тому, в результаті реалізації адміністративної реформи, на Білоцерківщині було утворено 13 територіальних громад.  За цей час була проведена значна робота як органів місцевого самоврядування так і виконавчої влади.

«Дієвість територіальної громади визначається сумлінністю й відповідальністю людей, які працюють в органах місцевого самоврядування. Пишаюсь, що голови громад та депутати місцевих рад довели, що вміють вміло  господарювати та розвивати свої території. За результатами року, всі наші громади продемонстрували свою самодостатність.

Сьогодні ми не тільки вітаємо своїх колег із професійним святом, але й обмінюємося думками щодо сучасного стану розвитку місцевого самоврядування. Бачимо перші спільні успіхи і невдачі на етапі реформування. Дякую всім головам територіальних громад Білоцерківщини за сумлінну роботу. Ціную вашу працю і докладаю всіх зусиль, щоб підтримати», – зазначив Василь Зеленський.

Окрім цього, очільник районної ради привітав в лиці голови  кожну громаду із професійним святом – Днем місцевого самоврядування. А кращим представникам органів місцевого самоврядування Білоцерківщини вручив грамоти Білоцерківської районної ради та  побажав подальших успіхів у реалізації нових проектів та окреслених завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора