Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація Білоцерківського району на чолі з головою районної ради Василем Зеленським взяли участь у обласних святкових заходах з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 14:38
Кількість переглядів: 282

7 грудня в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім.П.Саксаганського Київська обласна рада зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, керівників районних рад, голів територіальних громад, активних громадських  діячів, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування Київщини.

Для відкриття урочистої частини заходу, ведучий запросив на сцену талановитий молодий колектив студентів Академії мистецтв ім. Павла Чубинського. У їх виконанні прозвучав гімн України.

Захід розпочався із привітального слова очільниці обласної ради. Наталія Гунько наголосила, що наразі діяльність Київської обласної ради – повністю відкрита та прозора. Також вона додала, що депутати облради  докладають всіх зусиль задля об’єднання громадян навколо єдиної мети – щоб Україна та Київщина досягли процвітання.

Після свого виступу, голова Київської обласної ради вручила нагрудні знаки заслуженим представникам місцевого самоврядування Київщини.

Із привітаннями до присутніх також звернулися депутати Верховної Ради України Олександр Дубінський, Валерій Колюх, Анатолій Гунько…

Вони високо оцінили роботу органів місцевого самоврядування на Київщині та в Україні в цілому. Зі щирими словами привітань звернувся до присутніх голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський. Зокрема він зазначив:  що органи місцевого самоврядуван­ня Білоцерківщини підтвердили свою здатність розв’язу­вати проблеми, що виникають у громадах, забезпечуючи комфортне життя громадян. І за цими успіхами стоять конкретні люди, які взяли на себе відповідальність за при­йняття ефективних і виважених рішень. Він подякував їм  за сумлінну працю, за підтримку і порозуміння. Побажав наполегливості у спільній справі подальшого розвитку те­риторіальних громад, відродженню міст, сіл і селищ усієї Киівщини та Біло­церківського району. Та звернувся до депутатів Київської обласної ради з проханням підтримати   творчий колектив театру ім.П.К.Саксаганського.Вітальна святкова програма супроводжувалась чудовими художніми номерами, підготовленими творчими колективами театру ім.П.К.Саксаганського та  Академії мистецтв ім. Павла Чубинського.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора