Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:29
Кількість переглядів: 361

Шановні голови територіальних громад, працівники

органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Приємно бачити, що органи місцевого самоврядування щороку діють ефективніше, розв’язують більшість проблем, забезпечуючи комфортне життя наших громадян. І за цими успіхами стоять конкретні люди, які взяли на себе відповідальність.

Упевнений, що сильний і заможний Білоцерківський район підкріплений професійними представниками місцевого самоврядування, які здатні вирішувати складні проблеми життєдіяльності району тому, що є  порозуміння, співпраця усіх гілок влади, усіх посадовців, депутатів місцевих рад.

 Ваші досягнення на шляху розвитку  Білоцерківського району - це результат спільних зусиль і згуртованої праці  усіх громад. Результати цієї роботи відчувають передусім самі краяни.

Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним об`єднуючим імпульсом на благо розвитку територіальних громад Білоцерківського району.

Зичу  миру й міцного здоров'я. Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого народу.

З повагою та та шаною

голова Білоцерківської районної  ради                          Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора